E-mail Marketing

Wat is E-mail Marketing?

Binnen e-mail marketing verstaan we alles wat via de e-mail wordt verzonden. Denk hierbij aan nieuwsbrieven en automatische berichten na een online aankoop. E-mail Marketing is dé manier om uw klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en producten. Nieuwsbrieven worden vaak gebruikt om evenementen aan te kondigen en om nieuws te verspreiden omtrent de organisatie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Om een beeld te schetsen; u schrijft een blog over uw nieuwe product. U plaatst het op uw social media, bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn, en hoopt dat er iets gebeurt. Bedenkt u zich eens hoeveel personen binnen uw zakelijke netwerk uw bedrijf niet volgen, maar waarvan u wel een e-mailadres heeft. Al deze mensen kunnen bereikt worden met een online nieuwsbrief. Dit kan maandelijks, maar ook per kwartaal. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om iedere maand weer een complete nieuwsbrief te moeten vullen.

Binnen een geautomatiseerde nieuwsbrief kunt u complete lijsten met honderden e-mailadressen aanschrijven. DPT Marketing maakt een ontwerp specifiek voor uw bedrijf, met een professionele uitstraling en alle mogelijkheid voor afbeeldingen, video’s en links naar uw website.

Wat levert E-mail Marketing op voor u?

Tijdens het opmaken van uw nieuwsbrief kijken we samen met u naar de meest krachtige opzet. DPT Marketing heeft ruime ervaring met het schrijven van teksten waarmee uw klanten geactiveerd worden. Naast leuke reacties zorgt e-mail marketing ook regelmatig voor herhaalaankopen van bestaande klanten.

Bent u benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

E-mail Marketing