Google Adwords

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieprogramma waarmee bedrijven kunnen adverteren op internet. U bent vast bekend met de advertentie bovenaan de Google zoekresultaten, maar ook advertenties (tekstueel en visueel) op veel andere websites worden hierin geregeld. Denk bijvoorbeeld aan al die afbeeldingen aan de zijkant van een website.

Binnen Google Adwords zijn er uitgebreide mogelijkheden om een doelgroep te selecteren, bijvoorbeeld op basis van locatie, geslacht en leeftijd. Daarnaast bepaalt u binnen dit programma ook wanneer uw advertentie vertoond wordt. U kiest hiervoor bepaalde zoekwoorden, die voort kunnen komen uit een zoekwoordenonderzoek. (klik om hier meer over te lezen) Daarna kunt u uw eigen advertentie ontwerpen precies zoals u wenst. DPT Marketing heeft ruime ervaring met het ontwerpen en opzetten van advertentiecampagnes, maar wij kunnen natuurlijk ook ondersteunen, in plaats van overnemen.

Google Adwords voor uw bedrijf

Ziet u online adverteren als de volgende stap voor uw bedrijf, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij gaan graag eens met u om de tafel zitten om de mogelijkheden inzichtelijk te maken. Bent u geïnteresseerd? Neemt u gerust eens contact met ons op, dan kijken we samen verder.

 

Google Adwords