Marketing Consultancy

Waarom Marketing Consultancy?

Heeft u het idee dat uw bedrijf niet groeit? Vraagt u zich af of u sneller kunt werken, en met minder moeite hetzelfde kunt bereiken? bent u op zoek naar nieuwe kanalen om klanten te werven? Dan kan Marketing Consultancy uw uitkomst zijn.

DPT Marketing denkt met u mee! Met een frisse blik van buitenaf en kennis van marketing en bedrijfsvoering helpen wij u verder. Of u zich nu beter wilt profileren, of een nieuw product/service wil starten. Wij stellen een plan op met concrete stappen naar groei. Waar gewenst voeren wij analyses uit omtrent concurrentie, uw doelgroep en nieuwe ontwikkelingen binnen uw branche. Daaruit volgt een adviesrapport. Natuurlijk kunnen wij u helpen om dit advies uit te voeren en uw bedrijf verder te helpen.

Om de tafel met DPT Marketing?

Wij werken graag als sparringpartner om uw nieuwe inzichten te brengen en met u samen op zoek te gaan naar verbeteringen die passen binnen uw bedrijfsvoering. Niet voor niets zien wij onszelf als de schakelaar tussen online en offline marketing. Marketing Consultancy hoeft niet ingewikkeld te zijn en wij voorzien u dan ook graag van een duidelijke uitleg. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vooral eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

 

Marketing Consultancy