Over Ons

Online marketing is voor veel ondernemers een term die vaak voorbij komt, maar waarvan de inhoud onduidelijk is. Bij DPT Marketing zijn wij ervan overtuigd dat online marketing voor ieder bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn. Zeker wanneer deze op de juiste manier aansluit op uw bedrijf. Wij kijken pro-actief mee naar kansen binnen uw online omgeving, of deze zich nu bevinden op uw website, of uw social media omgeving. Communicatie, transparantie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. We kijken dus ook graag samen verder met u.

Wat doen we?

DPT Marketing is ontstaan vanuit bovenstaande filosofie. Kennis en ervaring zijn vergaard in de praktijk, voor bedrijven van grote en kleine omvang en met wisselende wensen. Wij bieden online marketing op maat. Dus bent u op zoek naar een totaalpakket met daarin vooronderzoek, strategie en uitvoering, of juist snelle hulp voor een onderdeel van uw bedrijfsvoering? Wij denken met u mee en zorgen voor een service op maat. Bekijk ons portfolio eens voor een indruk van ons huidige klantenbestand.

Meer weten?

De expertise van DPT Marketing ziet u terug in bijvoorbeeld zoekmachine-optimalisatie, online adverteren en social media beheer. Maar ook voor e-mailmarketing, online analyses of een compleet marketingtraject kunt u bij ons terecht. Bekijk hier de diensten die wij leveren. Geïnteresseerd of verdere vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij zien er naar uit om ook úw bedrijf online naar een hoger niveau te brengen!