Social Media Marketing

Social Media voor bedrijven

Social Media is hot! Het is tegenwoordig raar wanneer iemand geen Facebook-account heeft, of wanneer een bedrijf niet te vinden is op sociale kanalen als Facebook en LinkedIn. Ontzettend veel consumenten komen op Social Media voor het eerst in aanraking met bedrijven, en een eerste indruk is hier dan ook ontzettend belangrijk.

” Social Media kan je bedrijf maken of kraken!” 

Zeg nu zelf, een bedrijf dat al een half jaar niets van zich laat horen is vreemd. Toch? Dit geldt ook voor Social Media. Facebookpagina’s waar al maanden geen berichten op geplaatst zijn, LinkedIn profielen met weinig inhoud. Het roept weinig vertrouwen op bij potentiële klanten. Denk er daarom goed over na hoe u zich als bedrijf online wil laten zien, en op welke kanalen. Focussen op een of twee kanalen is vaak beter dan overal aanwezig zijn, maar niet actief.

Social Media Adverteren

Al deze verschillende sociale kanalen bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen, en deze te laten zien aan uw specifieke doelgroep. De mogelijkheden zijn oneindig. Prachtige foto’s, video’s of evenementen kunnen gebruikt worden om uw (potentiële) klanten te bereiken. DPT Marketing heeft ruime ervaring met adverteren op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij kunnen het volledige proces op ons nemen, of ondersteuning bieden waar nodig.

Social Media Advies?

DPT Marketing helpt bedrijven om vooraf te bekijken hoe het bedrijf zich het beste online kan positioneren. Welke kanalen zijn interessant? Waar bevinden uw klanten zich? Hoe kunnen we interessante berichten blijven schrijven? Wat zijn de mogelijkheden voor adverteren?

Herkent u deze vragen? Neem gerust eens contact op, dan bespreken we waar u tegenaan loopt, en wat de mogelijkheden zijn!

 

Social Media Marketing